La comitiva judicial encarregada de recrear el crim, a l'habitatge de Sant Gregori
La comitiva judicial encarregada de recrear el crim, a l'habitatge de Sant Gregori

A la presó el detingut per matar l'àvia, de 90 anys, a Sant Gregori

L'empresonat, de 37 anys, ha tornat a reconèixer el crim durant la reconstrucció que se n'ha fet a l'habitatge. Ja l'havia admès a comissaria i al jutjat

Redacció/ACNActualitzat

Presó comunicada i sense fiança per a l'home que va matar la seva àvia de 90 anys a Sant Gregori, al Gironès. Després d'admetre el crim fins a tres ocasions, la darrera d'elles durant la reconstrucció de l'assassinat a l'habitatge dels fets, el Jutjat d'Instrucció 2 de Girona n'ha decretat l'empresonament.

La investigació situa el crim entre les nou i les deu del matí del 23 de juny. Aquell dia, una trucada al 112 de la comissaria de Girona va alertar de la mort de la víctima. Quan els agents es van desplaçar al lloc dels fets hi van trobar una dona d'edat avançada morta a l'habitatge.

Segons ha explicat el mateix detingut, el net de 37 anys, aquell dia va anar a casa l'àvia i va discutir amb ella. La va acabar escanyant en un lavabo de l'habitatge. Després es va presentar a l'Hospital de Santa Caterina dient que no es trobava bé i que s'havia barallat amb l'àvia.

Va ser un altre net de la víctima, germà de l'arrestat, qui va trobar el cos sense vida de la dona al domicili familiar de Sant Gregori i va alertar els serveis d'emergències.

Segons fonts pròximes al cas, l'anciana no tenia signes evidents de violència, però l'autòpsia ha confirmat que va ser una mort violenta i que té lesions compatibles amb una estrangulació.

L'autor confés del crim, que presentava esgarrapades a les mans i va quedar ingressat a l'hospital, va ser detingut aquest dilluns pels Mossos d'Esquadra un cop va rebre l'alta. Fonts pròximes al cas han explicat a l'ACN que té antecedents d'ingressos psiquiàtrics.

ARXIVAT A:
Mossos d'Esquadra
Anar al contingut