Material requisat pels Mossos al detingut acusat de l'estafa
Material requisat pels Mossos al detingut acusat de l'estafa
Tàrrega

Detenen un home a Tàrrega que volia comprar una casa amb un mètode per duplicar bitllets

L'home va demanar al propietari que portés 30.000 euros i va assegurar triplicar-los per pagar l'immoble

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 7 d'abril, a Tàrrega, un home de 44 anys com a presumpte autor d'un delicte d'estafa, coneguda amb el nom d'"estafa clixé".

Tot va començar quan un home va posar un anunci a internet per vendre una casa. El detingut li va proposar pagar l'immoble amb un mètode per fabricar bitllets amb una tinta especial que els duplica.

Els dos homes es van trobar a la casa del venedor i el presumpte estafador va fer una demostració de com es duplicaven els bitllets. Va aplicar una "tinta especial" a un bitllet, va intercalar-lo amb unes cartolines i ho va embolicar tot en paper de plata. Al cap d'uns minuts va fer aparèixer dos bitllets de 50 euros.

Després de la demostració, el comprador va oferir pagar la casa amb aquest mètode. La condició era que el propietari havia de portar 30.000 euros en efectiu per triplicar-los. D'aquesta manera, el suposat comprador pagaria la totalitat de l'immoble.

El venedor va sospitar que el volien estafar i es va posar en contacte amb els Mossos d'Esquadra.

Arran de la denúncia, els Mossos van localitzar l'estafador i el van detenir al carrer Migdia de Tàrrega. En el moment de la detenció, l'home duia una motxilla amb tot el material necessari per fer l'estafa.

El detingut, que ja tenia antecedents per estafes similars, va passar el 9 d'abril a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Cervera. El jutge va decretar-ne llibertat amb càrrecs.

Anar al contingut