Madrid

Detenen un guàrdia civil després que mati un home amb qui ha tingut un accident de trànsit

Un dels conductors, un guàrdia civil, hauria disparat uns trets a l'altre conductor arran d'una discussió per l'accident, que ha passat aquest matí a Fuentidueña de Tajo, al sud de la Comunitat de Madrid

RedaccióActualitzat

Un guàrdia civil ha quedat detingut després que, presumptament, ha mort a trets un home en una discussió de trànsit. Els fets han passat a dos quarts de vuit després d'un accident entre dos turismes al quilòmetre 68 de l'A-3 -la carretera de València-, a l'altura de Fuentidueña de Tajo, al sud de la comunitat de Madrid.

L'agent, de 31 anys, ha emprès una forta discussió amb un altre conductor, un home de 39 anys resident a la localitat d'Illescas, a Toledo. El guàrdia civil ha disparat diversos trets al cap a la víctima, que ha mort a l'acte. Els sanitaris del Servei d'Urgència Mèdica de Madrid, SUMMA, han confirmat la mort d'aquesta persona, alhora que han atès l'autor dels trets de contusions lleus causades per l'accident de trànsit. La Guàrdia Civil ha detingut el presumpte homicida, segons fonts de l'Institut Armat i d'Emergències 112 de la Comunitat de Madrid.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut