Detenen un grup de tràfic de marihuana implicat en la mort d'un home a Flix a l'agost
Agents dels Mossos d'Esquadra van confiscar les plantes de marihuana localitzades en una finca de Flix

Detenen un grup de tràfic de marihuana implicat en la mort d'un home a Flix a l'agost

Operació contra el tràfic de marihuana amb 15 detinguts, la meitat dels quals estarien implicats en la mort del vigilant d'una plantació

Els Mossos d'Esquadra han detingut els presumptes autors d'una mort a Flix l'estiu passat. La detenció s'ha fet en el marc d'una acció contra el tràfic de marihuana que ha servit per desarticular un grup criminal.

L'operació policial ha permès detenir 15 persones, set de les quals estarien implicats en la mort de la persona que custodiava una plantació on volien robar.

L'homicidi va passar a la Reserva Natural de Sebes, a la Ribera d'Ebre. La víctima es feia càrrec d'una plantació de marihuana i els assaltants van voler robar a la plantació. Durant l'enfrontament, l'home va resultar mort.

En una primera fase, les detencions s'han fet en domicilis que els arrestats tenien a Sant Quirze del Vallès, Terrassa i Ulldecona. Posteriorment, els Mossos han intervingut tres plantacions amb gairebé mil plantes i cinc mil euros en efectiu en habitatges de Sant Celoni i Riells i Viabrea.

Catorze detinguts han quedat en llibertat amb càrrecs i només un continua en presó provisional.

 

ARXIVAT A:
JudicialMossos d'Esquadra
Anar al contingut