A presó acusat de calar foc en un pis amb l'exparella i el seu fill a dins a Amposta
Imatge d'arxiu (Mossos d'Esquadra)
L'Hospitalet de Llobregat

Detenen un fals revisor del gas per robar 8.500 euros de la targeta d'un avi de 90 anys

El lladre va aconseguir la targeta i el número PIN de l'avi, que té una malaltia neurodegenerativa

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut a l'Hospitalet de Llobregat un home que es va fer passar per un revisor del gas per entrar al domicili d'un ancià de 90 anys i robar-li la targeta de crèdit i el número PIN. Després els va fer servir per fer reintegraments i compres per valor de 8.500 euros.

El detingut es va fer passar per un operari de gas i va fingir que havia de revisar la instal·lació a casa de l'ancià, que està afectat per una malaltia neurodegenerativa. A més de robar-li la targeta de crèdit i aconseguir el número PIN, també li hauria sostret 1.000 euros en efectiu que va trobar a la casa.

Els Mossos van poder detenir l'acusat quan, acompanyat per un menor, intentava pagar en una botiga de l'Hospitalet de Llobregat amb dues targetes regal que havia comprat amb la targeta de crèdit robada a l'avi.

El detingut, que tenia quatre antecedents anteriors, va passar a disposició del jutjat de l'Hospitalet de Llobregat, que va decretar el seu ingrés en un centre d'internament per a estrangers.

ARXIVAT A:
Judicial
Anar al contingut