Baralla campal a Cornellà de Llobregat
Baralla campal a Cornellà de Llobregat
Barcelona

Detenen un dels implicats en la baralla multitudinària de Cornellà de Llobregat

La investigació està sota secret de sumari

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut una persona per haver participat en la baralla multitudinària de dissabte passat a Cornellà de Llobregat, al Baix Llobregat, en la qual van resultar ferits greus tres joves. L'arrestat és un dels suposats agressors.

La investigació segueix sota secret de sumari i no es descarta que hi hagi més detencions en els pròxims dies.

La baralla va tenir lloc el 7 d'abril cap a les 6 de la matinada a la carretera d'Esplugues, molt a prop de la discoteca Phant Cornellà, coneguda antigament amb el nom de Tijuana.

Segons fonts policials, hi van participar entre 20 i 30 persones. Diversos testimonis van alertar dels aldarulls al telèfon d'emergències 112, però quan els agents de la policia es van desplaçar fins al lloc de l'incident ja no hi quedava ningú.

Poc després, els Mossos van rebre una trucada de l'Hospital de Viladecans per informar que tres joves havien anat al centre sanitari amb contusions causades per una baralla.

En alguns dels vídeos gravats pels veïns de la zona, que es van difondre a través de les xarxes socials, es pot veure com dos joves estesos a terra són colpejats amb pals de grans dimensions i que fins i tot alguns els donen puntades de peu al cap tot i que ja sembla que estiguin inconscients.

Aquest divendres van trobar mort a Madrid un dels implicats en la batalla campal i un dels ferits continua ingressat a l'Hospital de Bellvitge en estat crític.

Anar al contingut