L'AP-7 al seu pas per Vilafranca del Penedès (Google Maps)
L'AP-7 al seu pas per Vilafranca del Penedès (Google Maps)
Vilafranca del Penedès

Detenen un conductor que quintuplicava la taxa d'alcohol i anava per l'AP-7 llançant llaunes de cervesa

L'home va tenir un accident amb una furgoneta

RedaccióActualitzat

Quintuplicant la taxa d'alcohol, accidentat i llançant llaunes de cervesa per l'AP-7. Els Mossos d'Esquadra han detingut un conductor begut en aquesta autopista al seu pas per Vilafranca del Penedès.

Els fets van passar aquest dissabte cap les quatre de la tarda. La policia va rebre un avís d'una furgoneta accidentada al quilòmetre 193 de l'AP-7. Quan van arribar al lloc, els agents es van trobar un home de nacionalitat britànica sota els efectes de l'alcohol i que portava deu llaunes de cervesa buides i dues de plenes a dins del vehicle.

La policia li va fer la prova d'alcoholèmia i el conductor va donar 1,30 mg\/l en aire aspirat, cinc vegades més que el límit legal permès. 

Diversos testimonis han explicat que el conductor conduïa fent esses i anava llançant llaunes de cervesa per la finestra fins que va tenir l'accident.

L'home està arrestat en dependències policials a l'espera de declarar davant un jutge. Els Mossos d'Esquadra han obert diligències per un delicte contra la seguretat del trànsit.

          

Anar al contingut