Els dos vehicles han xocat frontalment després que un d'ells envaís el carril contrari. (Foto: ACN)
Els dos vehicles han xocat frontalment després que un d'ells envaís el carril contrari. (Foto: ACN)
Ametlla del Vallès

Detenen un conductor per conduir sota els efectes de l'alcohol i provocar un xoc frontal

Els Mossos d'Esquadra han detingut un conductor, de 35 anys i veí de Santa Eulàlia de Ronçana (Vallès Oriental), després de xocar frontalment amb un altre vehicle per circular en sentit contrari i quadruplicar la taxa d'alcoholèmia permesa. Els fets han tingut lloc aquest dimarts a les 6.15, a la C-17, a l'altura de l'Ametlla del Vallès.

RedaccióActualitzat
Els Mossos d'Esquadra han detingut un conductor, de 35 anys i veí de Santa Eulàlia de Ronçana (Vallès Oriental), després de xocar frontalment amb un altre vehicle per circular en sentit contrari i quadruplicar la taxa d'alcoholèmia permesa. Els fets han tingut lloc aquest dimarts a les 6.15, a la C-17, a l'altura de l'Ametlla del Vallès.

El conductor causant de l'accident, que ha resultat il·lès, l'han detingut per un delicte de conducció temerària i un altre contra la seguretat del trànsit. D'aquesta manera, passarà a disposició del jutjat de Granollers (Vallès Oriental); no té antecedents policials.

El conductor de l'altre vehicle implicat en l'accident circulava en sentit correcte i ha resultat ferit lleu. Els Mossos han informat que aquest conductor també ha donat positiu en les proves d'alcoholèmia. Per aquest motiu, ha estat denunciat per un delicte contra la seguretat viària.

Anar al contingut