Imatge d'un control de trànsit dels Mossos d'Esquadra
Imatge d'un control de trànsit dels Mossos d'Esquadra
Tarragona

Detenen un conductor per circular sense carnet i fent ziga-zagues per l'AP-7 a Tarragona

Quan els Mossos d'Esquadra el van interceptar, va donar positiu en els tests d'alcohol i drogues

Redacció / AgènciesActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home a l'AP-7, a l'altura de Tarragona, per conduir sota els efectes de l'alcohol i les drogues i sense haver obtingut mai el permís de circulació.

Segons han informat els Mossos, l'home, de 26 anys, està acusat d'un delicte contra la seguretat viària i també per tràfic de drogues perquè, en el moment de la detenció, portava substàncies estupefaents i 255 euros en bitllets fraccionats.

Els fets van passar dissabte quan faltaven deu minuts per a les vuit del matí. L'home conduïa un vehicle en sentit sud i circulava fent ziga-zagues. Això va cridar l'atenció d'una patrulla de trànsit dels Mossos, que el van alertar. El conductor no va atendre les indicacions dels agents i, al contrari, va fugir a gran velocitat.

La policia el va enxampar més tard a l'àrea de descans del pont del Diable. Al cotxe hi anaven dues persones més, que no es van poder fer càrrec del turisme perquè també anaven sota els efectes de l'alcohol. Per tant, el vehicle va quedar immobilitzat.

Els agents van comprovar que el conductor no havia obtingut mai el permís de conduir, i davant els signes evidents d'embriaguesa se li va fer la prova, que va donar un resultat de 0,22 mg/l. En el test de detecció de drogues va donar positiu en THC, cocaïna, opiacis, amfetamines i metamfetamines.

Durant l'escorcoll els Mossos li van trobar cocaïna i marihuana al damunt, de manera que també se l'ha acusat d'un delicte contra la salut pública.

L'home va passar aquest diumenge a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona, que va decidir deixar-lo en llibertat amb càrrecs.

ARXIVAT A:
TrànsitMossos d'EsquadraAP-7
Anar al contingut