Un detingut per la mort violenta d'un home a Olesa de Montserrat al mig del carrer
Els fets han passat la matinada de divendres a dissabte

Detenen un camioner que circulava per l'AP-7 fent esses, sense llums i begut

El conductor, que va arribar a aturar el vehicle al mig de l'autopista dues vegades, no havia fet el descans obligatori i d'entrada es va negar a fer la prova d'alcoholèmia

Actualitzat

Un camioner ha estat detingut després que se'l localitzés quan conduïa per l'autopista AP-7 a l'altura de Viladasens, a l'Alt Empordà, sense llums i fent esses. L'home, de 48 anys, va donar positiu en el test d'alcoholèmia, segons informen els Mossos d'Esquadra.

Els fets van passar el 19 de febrer cap a les nou del vespre. Els agents, que ja havien rebut un avís, van localitzar el camió a la població de Viladasens, quan circulava molt a poc a poc, fins al punt que va arribar a aturar-se dues vegades enmig de la via.

Van ser fer falta cinc cotxes patrulla per aconseguir que el conductor seguís els Mossos d'Esquadra fins a la sortida 6 de l'autopista.

Quan els agents van requerir el conductor perquè baixés de la cabina, li van apreciar símptomes d'haver ingerit begudes alcohòliques, fins al punt que tenia dificultats per mantenir la verticalitat.

Davant les evidències, es va informar el camioner del procediment per fer la prova de detecció d'alcohol, però es va negar a fer-la.

Els agents van detenir el conductor com a presumpte autor de diversos delictes contra la seguretat del trànsit per conduir sota els efectes de l'alcohol, negar-se a sotmetre's a la prova i originar un greu risc per a la circulació.

A més, van constatar que havia estat al volant més hores de les permeses i que no havia respectat el descans obligatori, per la qual cosa també se'l va denunciar administrativament.

El detingut, sense antecedents, va passar el dia 20 a disposició del jutjat d'instrucció de guàrdia de Girona, que en va decretar la llibertat a l'espera de judici.

ARXIVAT A:
TrànsitMossos d'Esquadra
Anar al contingut