Barcelona

Detenen tres presumptes lladres que robaven en comerços encastant motocicletes a les portes

Els Mossos d'Esquadra han detingut tres persones acusades de robar en comerços fent servir motos com a ariet. Es tracta de tres presumptes lladres que haurien comès onze robatoris amb força al districte de Sarrià-Sant Gervasi. Es calcula que en total s'haurien endut un botí de 21.000 euros. Per entrar a les botigues feien servir una variant del mètode de l'allunatge, amb motos robades amb les quals també fugien. Entre els detinguts hi ha un menor d'edat.

RedaccióActualitzat
Els robatoris es feien de nit, quan els establiments comercials estaven tancats i al carrer hi havia poca gent. Segons els Mossos d'Esquadra, sempre escollien botigues amb portes de vidre poc protegides.

Dels onze robatoris, els últims presentaven una manera d'actuar diferent. Els lladres feien servir un cotxe de gamma alta robat tant per arribar a la botiga com per fugir-ne, i per entrar-hi feien servir uns malls de grans dimensions amb els quals esbotzaven les portes.

La policia creu que els detinguts formen part d'un grup especialitzat en cops d'aquesta mena. Els Mossos els relacionen amb onze fets i es calcula que haurien sostret diners i tabac per un valor aproximat de 21.000 euros.

Dos dels detinguts tenen 18 i 22 anys i són veïns de Barcelona. De l'altra només se sap que és menor d'edat. Els detinguts han passat a disposició judicial i han quedat en llibertat amb càrrecs.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut