Barcelona

Detinguts els tres presumptes responsables de l'última onada de robatoris en pàrquings del barri de Sants

Els Mossos d'Esquadra han detingut tres persones relacionades amb el robatori a l'interior de 49 vehicles aparcats en aparcaments privats del barri de Sants de Barcelona. Els lladres no robaven els vehicles sinó que els obrien i agafaven els objectes que hi havia a dins. En total s'han endut més de 150 objectes com radiocassets o navegadors GPS. Un dels detinguts, que ha admès els fets, robava el material i els altres dos el venien.

Actualitzat

La investigació policial es va iniciar el mes d'octubre passat, arran d'una cadena de robatoris en 13 aparcaments privats del barri de Sants de Barcelona, en els quals l'autor va sostreure de l'interior dels vehicles telèfons mòbils, radiocassets, altaveus, GPS, amplificadors de so, impressores i càmeres fotogràfiques.

Els Mossos van veure diverses coincidències en els robatoris i van determinar que el seu autor era una única persona. Finalment van arribar a la conclusió que era Eloy L.A., a qui van detenir el 4 de maig passat a l'Hospitalet de Llobregat.

El detingut va reconèixer haver perpetrat els robatoris i va assegurar que els objectes sostrets eren comercialitzats per Jordi P.A., que realitzava la compravenda dels articles robats al domicili de la seva parella, Jessica María F.G., a l'Hospitalet de Llobregat. Quan els van detenir i van escorcollar el seu domicili, van trobar alguns dels objectes robats.

Anar al contingut