El lloc dels fets
El lloc dels fets
Barcelona

Detenen l'autor de l'homicidi d'un home al Forat de la Vergonya, a Barcelona

Les tasques d'investigació dels agents han permès relacionar un home detingut a l'estació de Sants acusat d'apropiació indeguda com a presumpte autor de l'homicidi d'aquest dijous

RedaccióActualitzat

Agents dels Mossos d'Esquadra de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial Metropolitana de Barcelona han detingut  l'autor de l'homicidi que va tenir lloc aquest dijous a la tarda al Forat de la Vergonya, al districte de Ciutat Vella.

La víctima, un home, presentava lesions que podrien ser compatibles amb ferides d'arma blanca.

La detenció ha tingut lloc aquesta tarda després que els investigadors han pogut identificar el presumpte autor de l'homicidi. Ahir, poc temps després d'haver-se produït el crim, un home va ser detingut a l'estació de Sants pels delictes d'apropiació indeguda d'un mòbil que constava com a sostret, d'un rellotge d'alta gamma i per tinença de documentació falsificada. L'home va ser traslladat a dependències policials.

Les tasques d'investigació dels agents han permès relacionar aquesta persona, de 25 anys, com a l'autor de l'homicidi que va passar ahir mateix al districte de Ciutat Vella. Per aquest motiu ha quedat detingut com a presumpte autor de l'homicidi.

El detingut passarà a disposició judicial durant les pròximes hores.
Anar al contingut