Zamora

Detenen la mare, el pare i el germà d'un noi de 16 anys acusats de prostituir-lo

També han detingut l'home que els ha denunciat, al qual haurien extorsionat després de mantenir relacions sexuals amb el menor

Actualitzat

La Policia Nacional ha detingut quatre persones a Zamora acusades de prostitució de menors. Dos dels detinguts són la mare, el pare i el germà gran d'un noi de 16 anys al qual haurien obligat a prostituir-se.

El quart detingut és l'home que va denunciar el cas, i al qual els dos primers haurien intentat extorsionar amb l'amenaça de denunciar-lo per haver mantingut relacions sexuals amb un menor.

El menor l'han portat a un centre d'acollida.


Contractat per fer obres

Segons el relat del quart detingut facilitat per la policia, la història hauria començat a l'abril, quan el pare l'hauria contractat per fer obres en una casa de la seva propietat.

Li haurien proposat quedar-se a dormir a casa seva mentre duressin les obres, perquè vivia lluny. Ell va acceptar i va dormir a l'habitació del noi de 16 anys, amb el que hauria mantingut relacions sexuals diverses vegades.

Quan van acabar les obres, l'haurien amenaçat de denunciar-lo, i li haurien reclamat diners per no fer-ho.


Dos pagaments de més de 1.000 euros

Ell hauria pagat més de 1.000 euros en dues vegades, però les amenaces haurien continuat, i hauria decidit denunciar-los a ells.

L'home va assegurar que es pensava que el noi era major d'edat, i que sabia que feia temps que el prostituïen per tot Espanya: el germà l'hauria dut a ciutats com Madrid, Santander, Còrdova i Albacete.


Detinguts denunciant i denunciats

Després d'investigar el cas, la policia va detenir-los a tots quatre: el denunciant l'acusen de corrupció de menors, i el pare, la mare i el germà de tracta de persones, amenaces, grup organitzat i falsedat documental.

La Policia Nacional ha trobat cartes d'identitat del noi falsificades –és romanès, com tota la família-, i també contractes falsificats i justificants de cobraments.

ARXIVAT A:
ProstitucióMenors
Anar al contingut