Detenen els responsables d'un dels punts de venda de drogues més actius de Miami Platja

Detenen els responsables d'un dels punts de venda de drogues més actius de Miami Platja

Detenen els responsables d'un dels punts de venda de drogues més actius de Miami Platja

Pla obert d'un agent de la Guàrdia Civil i un de la Policia Local de Mont-roig del Camp introduint un detingut per tràfic de drogues en un vehicle policial. Imatge del 2 de febrer del 2018. (Horitzont

Pla obert d'un agent de la Guàrdia Civil i un de la Policia Local de Mont-roig del Camp introduint un detingut per tràfic de drogues en un vehicle policial. Imatge del 2 de febrer del 2018. (Horitzontal)

ACN Mont-roig del Camp.-La Guàrdia Civil de Tarragona, en col·laboració amb la Policia Local de Mont-roig del Camp, ha desarticulat un dels punts de venda de substàncies estupefaents més actius d'aquesta localitat del Baix Camp, a l'interior d'un xalet de Miami Platja. En el marc de l'operació 'HISAN', els agents han detingut aquest divendres al matí els seus responsables -dos homes de 42 i 52 anys- per un delicte de tràfic de drogues i han intervingut 1.020 grams de marihuana, 165 grams d'haixix, dos grams de cocaïna, diners en metàl·lic i diversos dispositius mòbils. La investigació va començar gràcies a la col·laboració ciutadana, amb avisos que alertaven de l'existència d'un habitatge en una zona residencial on tot indicava que s'hi venia droga a tot tipus de persones, fins i tot a menors d'edat.

Arran d'aquesta informació i de les investigacions realitzades per ambdós cossos policials, es va poder ubicar el domicili i identificar les persones que distribuïen la droga al punt de venda. Segons la Guàrdia Civil, els venedors oferien un servei de 24 hores tots els dies de la setmana i sempre procuraven que hi hagués algú a dins amb l'objectiu d'abastir l'elevada demanda que tenien.Un cop obtinguda l'autorització d'entrada i registre del jutjat competent, aquest divendres s'ha llençat l'operació policial. Els dos arrestats, que són d'origen marroquí, quedaran a disposició del jutjat d'instrucció número 3 de Reus, en unió amb les substàncies estupefaents intervingudes.