Imatge d'arxiu de la policia de Nova York, que va detenir Daniel Auster fa quinze dies (Europa Press)

Detenen el fill de Paul Auster per la mort per sobredosi de la seva filla de 10 mesos

Daniel Auster està acusat d'homicidi involuntari després dels resultats de l'autòpsia de la nena, que va patir una sobredosi de fentanil i heroïna fa cinc mesos

EFE/RedaccióActualitzat

Daniel Auster, fill del novel·lista nord-americà Paul Auster, ha estat detingut per la policia de Nova York acusat d'homicidi involuntari i d'homicidi negligent per la mort per sobredosi de la seva filla de deu mesos.

Els fets van passar l'1 de novembre, quan Daniel Auster, de 44 anys, cuidava la seva filla Ruby a casa, a Park Slope, a Brooklyn. Auster va trucar als serveis d'emergències, que van trobar la nena inconscient i la van traslladar a l'hospital, on en van certificar la mort.

Ara el resultat de l'autòpsia ha revelat que el nadó va patir una sobredosi de fentanil i heroïna.

Daniel Auster, que té antecedents relacionats amb les drogues, és fill de Paul Auster i de la també escriptora Lydia Davis.

Paul Auster té una altra filla, Sophie Auster, fruit del segon matrimoni amb l'escriptora Siri Hustvedt.


Un novel·lista reconegut

L'últim llibre de Paul Auster és "La llama inmortal de Stephen Crane", una biografia sobre aquest escriptor i periodista de finals del segle XIX, testimoni de la construcció dels Estats Units.

Auster va parlar sobre el llibre i la situació als Estats Units en una entrevista al "Més 324" de Xavier Graset.

Auster, durant l'entrevista amb Xavier Graset, al "Més 324"

Auster és autor de novel·les d'èxit com "La trilogia de Nova York", '"El palau de la lluna", "El llibre de les il·lusions", "Bogeries de Brooklyn", "Timbuktú" o "4, 3, 2, 1", entre d'altres. També ha rebut nombrosos premis, entre els quals el Príncep d'Astúries de les Lletres l'any 2006.

ARXIVAT A:
Estats UnitsLiteratura
Anar al contingut