Montcada i Reixac

Detenen dues persones mentre intentaven robar en bars de Montcada i Reixac encastant-hi un cotxe

Els Mossos d'Esquadra han sorprès dues persones quan presumiblement volien assaltar diversos bars a Montcada i Reixac pel mètode d'encastar un cotxe contra les persianes metàl·liques dels locals. Les dues persones, un home de 27 anys i una dona de 26 veïns de Barcelona, han estat detingudes com a presumptes autors de diversos robatoris amb força a vehicles i domicilis. Els detinguts haurien saquejat prèviament dos cotxes que estaven aparcats a prop del lloc dels fets. També se'ls relaciona amb tres robatoris amb força que van passar el 8 de gener a diversos habitatges de Cerdanyola i de Badia del Vallès.

Actualitzat
Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 27 anys i una dona de 26, veïns de Barcelona, com a presumptes autors de diversos delictes de robatori i furt d'ús de vehicle, robatori amb força a l'interior d'un vehicle, robatori amb força a un establiment i robatori amb força a domicili.
 
Uns agents van observar la matinada de l'1 de febrer a l'avinguda de la Ribera de Montcada i Reixac dues persones al costat d'un vehicle amb una finestra forçada, el pont fet i amb un fort impacte a la part posterior. Segons informen els Mossos, aquests indicis apuntaven que el turisme es podria haver utilitzat en un robatori pel mètode de l'encastament.
 
En veure una patrulla, els dos individus van intentar fugir, però van ser aturats pels agents, que a més van localitzar dos bars amb senyals d'haver estat forçats a prop del lloc dels fets. Presumiblement, els detinguts haurien encastat un cotxe contra la persiana metàl·lica perquè cedís i poder accedir a l'interior. A pocs metres dels locals també van trobar dos cotxes que haurien estat saquejats.

La investigació policial ha relacionat aquests dos individus amb altres tres robatoris amb força a l'interior de domicilis, que es van cometre el 8 de gener en habitatges de Cerdanyola i Badia del Vallès.

En tots tres casos, els lladres haurien fet servir el mètode de la radiografia, que consisteix a obrir les portes tancades de cop, sense girar la clau al pany, amb un plàstic dur. Els lladres van sostreure dels domicilis material electrònic i joies, entre altres efectes.

Els dos detinguts ja els havien arrestat anteriorment per delictes contra el patrimoni.
Anar al contingut