Els tres homes, dos turistes i el lladre que els volia robar, van apallissar l'agent de la Guàrdia Urabana (Metrópoli BCN)

Detenen dos turistes per apallissar un policia que intentava evitar un robatori

L'agent anava de paisà i els turistes es van pensar que també era un lladre

RedaccióActualitzat

Un guàrdia urbà que anava de paisà va resultar ferit a la Barceloneta quan intentava detenir un lladre de rellotges. Els fets van passar aquest dimarts a la tarda, a prop de la plaça del Mar, quan l'agent va fer caure a terra el delinqüent --amb samarreta color granat-- per detenir-lo.

Es va produir una situació confusa i dos turistes que eren a la zona es van pensar que era una baralla entre lladres. Van colpejar repetidament l'agent, que va acabar traslladat a l'hospital amb una una commoció cerebral. Ara ja és a casa i se n'està recuperant. Els fets es poden veure en aquestes imatges cedides per Metrópoli BCN:


"¡Que soy policia, gilipollas!", se sent com els alertava, en castellà, mentre rebia alhora els cops del lladre i dels dos turistes. TV3 n'ha pogut parlar amb un testimoni directe, Catarina Barauna, que feia esport al terrat quan va començar a sentir els crits i va treure el cap per veure què passava:

"Es van començar a barallar amb el policia, i el lladre se'n va anar amb el patinet. El policia els anava dient que era policia, però crec que no s'ho creien i li van començar a donar coces."

Al final, explica, l'agent va poder contactar amb els companys perquè l'ajudessin, perquè no podia ni caminar i tenia un trau amb sang al front. El lladre es va poder escapar i la Guàrdia Urbana, de moment, ha detingut els dos turistes per lesions i atemptat a l'autoritat.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut