Utensilis per a l'extracció, processament i adulteració de la cocaïna trobats a l'interior del domicili dels dos detinguts.
Utensilis per a l'extracció, processament i adulteració de la cocaïna trobats a l'interior del domicili dels dos detinguts. (Font: ACN)
Roda de Berà

Detenen dos traficants en rebre cocaïna dins de bombetes a Roda de Berà

Els dos detinguts van rebre un paquet procedent de Colòmbia amb bombetes que contenien droga. En total, la policia ha interceptat 135 grams de cocaïna i en el registre del domicili hi han trobat utensilis per manipular la cocaïna, 350 grams de subtància per adulterar la droga i una màquina de comptar diners.

RedaccióActualitzat

La Guàrdia Civil de Tarragona ha detingut dos homes que es dedicaven a introduir cocaïna procedent de Colòmbia a través de paquets postals. En concret, la policia ha interceptat 135 grams de cocaïna camuflats en bombetes que eren enviats des del país fins a Roda de Berà.

La investigació es va iniciar el passat mes de juny, just quan es va detectar l'organització. En aquell moment, la policia vigilava els sospitosos i per detenir-los va esperar que els dos homes anessin a recollir un paquet que aparentment només contenia bombetes però en què s'amagava la cocaïna en dobles fons dins els casquets.

La policia, després de detenir els dos homes, va registrar-los el domicili,  on van trobar tot tipus d'utensilis per manipular la cocaïna, 350 grams de substància per adulterar la droga i una màquina de comptar diners. Tots dos estan acusats d'un delicte de tràfic de drogues. Un d'ells ha ingressat a presó, mentre que l'altre ha quedat en llibertat amb càrrecs.

 

Anar al contingut