Els Mossos han fet les detencions aquest divendres al matí (ACN/Blanca Blay)

Detenen dos menors per una agressió múltiple a una nena de 13 anys a Badalona al mes de juny

La Fiscalia de Menors de Barcelona ha demanat internar cautelarment en règim tancat els dos menors detinguts

RedaccióActualitzat

Dos menors han estat detinguts aquest matí en relació amb una agressió sexual a una menor ocorreguda a Badalona el 3 juny. Es tracta d'una violació en grup a una nena de 13 anys en què haurien participat sis menors.

Els Mossos d'Esquadra van tenir coneixement dels fets aquell mateix dia gràcies a un testimoni, però les detencions no s'han fet fins aquest divendres, fruit de les investigacions, que han permès activar un dispositiu de detenció aquest divendres a primera hora.


A banda, el Grup d'Atenció a la Víctima de la Unitat Central d'Agressions Sexuals va activar des del primer moment el protocol de protecció i acompanyament a la menor agredida, que continua obert.

La Fiscalia de Menors de Barcelona ha demanat internar cautelarment en règim tancat els dos menors detinguts.  A més, hi ha un tercer menor que hauria de presentar-se voluntàriament a la Fiscalia.

Els dos detinguts passaran a disposició del jutjat de menors de Barcelona aquest divendres.

Aquest cas, que investiga la Unitat Central d'Agressions Sexuals dels Mossos, és un dels cinc que la policia catalana té oberts per agressions denunciades en el centre comercial Màgic de Badalona.

ARXIVAT A:
MenorsAgressió sexualMossos d'Esquadra
Anar al contingut