Vic

Detenen dos joves a Vic per una presumpta agressió sexual al Mercat de Música Viva

Els dos joves de 25 i 30 anys han quedat en llibertat provisional i hauran de comparèixer periòdicament al jutjat

RedaccióActualitzat

En llibertat provisional els dos detinguts acusats d'agressió sexual i amenaces a un grup de noies durant el Mercat de Música Viva de Vic. Després de passar a disposició judicial aquest diumenge al matí, la jutgessa els ha imposat la obligació de comparèixer periòdicament al jutjat,

En els pròxims dies es prendrà declaració a la víctima i als testimonis.

La Guàrdia Urbana de Vic i els Mossos van detenir, la nit de divendres a dissabte, els dos joves. La detenció va arribar després que divendres a les 2.50 de la matinada diverses noies es van dirigir al Punt Lila per informar que havien estat objecte de tocaments per part d'un grup de nois a la zona del públic.

Segons informa la Guàrdia Urbana, una patrulla femenina va coordinar l'actuació i agents de paisà van localitzar un grup d'entre 6 i 10 joves que van extreure de la zona concorreguda. Després de mirar les imatges facilitades per les víctimes i les descripcions que van facilitar, es va poder identificar dos presumptes autors.

Els dos joves són de Vic i tenen entre 25 i 30 anys. 

Hi ha dues joves més que podrien havier patit també algun tipus de tocament, però de moment no han presentat denúncia, segons les dades dels agents.

Punt Lila contra les agressions sexuals

Les detencions es van poder fer gràcies al Punt Lila que hi havia en aquesta zona de concerts.

 

El Punt Lila del Mercat de Música Viva és un espai on les persones que hagin patit algun abús o agressió sexual en el context del festival poden anar a explicar la seva situació i a assessorar-se.

 

ARXIVAT A:
Masclisme
Anar al contingut