Els objectes robats han estat retornats als seus propietaris
Els objectes robats han estat retornats als seus propietaris
Castelldefels

Detenen cinc lladres que assaltaven cases i es feien passar per turistes a Castelldefels

El Mossos d'Esquadra han recuperat 150 peces d'or i tres rellotges de luxe, que ja han estat retornats als seus propietaris

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut tres dones i dos homes com a presumptes autors de dos delictes de robatori amb força en interior de domicili. Els lladres es feien passar per turistes d'alt poder adquisitiu per cometre els delictes.

Els fets van passar el 7 de setembre, després que els Mossos d'Esquadra i la Policia Local van observar el grup de lladres en actitud sospitosa, observant diversos domicilis de la població. Els agents els van identificar, i tots van dir que havien arribat de França i que s'allotjaven en un hotel de Castelldefels.

Durant l'escorcoll policial, els agents, amb suport de la unitat d'investigació de Gavà, els van localitzar una gran quantitat de joies, amagades a la roba interior de les dones, així com estris utilitzats en robatoris.

Entre les joies hi havia 150 peces d'or i tres rellotges de luxe. Els objectes recuperats que han estat completament identificats ja han estat retornats als seus legítims propietaris, i la unitat d'investigació de Gavà continua fent gestions per determinar la procedència de la resta de joies intervingudes.

Després de passar a disposició judicial, el Jutjat d'Instrucció en funció de guàrdia de Gavà va ordenar l'ingrés a presó dels cinc detinguts, davant els indicis de la seva participació en dos robatoris en interior de domicili a la ciutat de Barcelona. 

Els integrants del grup tenen antecedents pels mateixos delictes, comesos a França. Els investigadors no descarten imputar més robatoris als detinguts.

Anar al contingut