Detenen cinc lladres que actuaven a la L3 del metro de Barcelona

Agents dels Mossos d'Esquadra han detingut cinc persones que robaven reiteradament a la línia 3 del metro de Barcelona, on actuaven sempre contra víctimes estrangeres en el moment d'entrar o sortir dels vagons, segons han informat els Mossos d'Esquadra.

RedaccióActualitzat
El grup actuava sempre en la línia que va de Zona Universitària a Trinitat Nova i en els seus intercanviadors, on aprofitaven les aglomeracions a les andanes, a les portes dels combois, per distreure la víctima utilitzant el 'mètode del tap'.

Un dels assaltants es parava bruscament davant de la víctima perquè la resta de membres del grup aprofitessin la confusió per robar-li les pertinences, normalment la cartera de les butxaques o de la bossa de mà.

Els robatoris que se'ls imputen es van cometre entre el 10 d'octubre i el 5 de novembre de l'any passat, però llavors els lladres van abandonar el país i no van tornar fins al març, quan els Mossos van detectar que continuaven actuant al metro, per la qual cosa la setmana passada els van detenir en un bar pròxim a l'estació de Sants, on s'acostumaven a reunir per organitzar les seves accions.

Els cinc detinguts, d'edats compreses entre els 26 i els 31 anys, acumulaven 165 antecedents policials i 207 denúncies.

Quatre d'ells han ingressat a presó per ordre del Jutjat d'instrucció número 30 en funcions de guàrdia de Barcelona, després de ser imputats per un delicte de pertinença a grup criminal, a més dels delictes i faltes de furt.
Anar al contingut