Detenen cinc joves que feien una festa en un pis de Madrid després d'agredir sis policies
A la baralla han quedat ferits sis agents de la Policia Municipal de Madrid (Flickr)

Detenen cinc joves que feien una festa en un pis de Madrid després d'agredir sis policies

Els fets han passat a les quatre de la matinada, quan els agents s'han presentat al pis a requeriment d'uns veïns que es queixaven que el volum de la música estava molt alt

RedaccióActualitzat

Hi ha qui es pren el confinament com si fos una festa. Un exemple d'això el trobem aquesta matinada a Madrid, al districte de Carabanchel. La Policia Municipal ha detingut cinc joves que feien una festa en un pis després d'agredir sis agents, segons fonts policials.

Els fets han passat a les quatre de la matinada. Segons fonts de la Policia Municipal, els agents s'han presentat en el domicili d'aquests joves a Carabanchel a requeriment de diversos veïns de la zona. Els veïns es queixaven del fort volum de la música i que aquest tipus de festes eren habituals en aquest pis.

En un tuit, la Policia Municipal de Madrid assenyala que els joves "no tenien intenció d'acabar amb la reunió."

 

 

Quan els policies han arribat a la casa per demanar-los que baixessin el so de la música, un dels nois ha respost: "Feia temps que no ens vèiem", segons fonts policials, que han indicat que els joves anaven beguts i que havien pres substàncies estupefaents.

Els agents han demanat la documentació a les cinc persones que hi havia a l'immoble, quatre homes i una dona d'entre 22 i 28 anys, i tot seguit s'ha originat una baralla a l'entrada del pis i a l'escala.

L'incident ha acabat, segons la policia, amb sis agents ferits lleus per cops dels joves. Finalment, les cinc persones que hi havia al pis han estat detingudes per saltar-se l'estat d'alarma i per un delicte d'atemptat contra l'autoritat.

Als últims dies hi ha hagut un augment de detencions per saltar-se el confinament a Madrid. Els districtes de Carabanchel i de Puente de Vallecas són on hi ha hagut més intervencions policials per aquest motiu.

 

 

ARXIVAT A:
Coronavirus Policial
Anar al contingut