Detingut a Tarragona un fugitiu internacional buscat per tràfic de persones, droga i armes

La Policia Nacional va detectar l'home, que també està acusat d'homicidi i se'l considera perillós, quan intentava vendre un vehicle a través d'internet

Actualitzat

La Policia Nacional ha detingut un fugitiu internacional que estava amagat al barri tarragoní de Sant Salvador. Se l'acusa dels delictes d'homicidi, organització criminal dedicada al tràfic de drogues i de persones migrants, així com importació il·legal d'armes de foc.

La Interpol tenia una ordre internacional de detenció emesa per la Fiscalia del Tribunal d'Apel·lacions de Nador, al Marroc.

Després de detectar que estava intentant vendre un vehicle a través d'una plataforma de compravenda de segona mà per internet, agents del grup de Fugitius de Barcelona de la policia espanyola van establir un dispositiu per atrapar-lo.

Segons el relat policial, el van localitzar en una gasolinera de la carretera N-240, a Sant Salvador, on s'havia citat amb algú per vendre-li un cotxe de segona mà. S'hi va presentar acompanyat d'una dona i amb un vehicle diferent de l'anunciat, va indicar al possible comprador que el seguís a un altre lloc.

Després d'identificar-lo, els agents van aprofitar el moment abans de marxar del lloc per detenir-lo atesa la seva "perillositat".

Segons la Interpol, l'ara detingut tenia prohibida l'entrada a Alemanya, on se'l qualifica de persona armada i violenta amb delictes contra l'ordre i la seguretat pública, a més de constar-li nombrosos antecedents policials.

Va passar a disposició del jutjat d'instrucció número 1 de Tarragona.

ARXIVAT A:
PolicialPolicia Nacional
Anar al contingut