El rei del cachopo i la seva nòvia Heidi Paz Bulnes
El rei del cachopo i la seva nòvia Heidi Paz Bulnes
Saragossa

Detenen a Saragossa el Rey del Cachopo per haver matat i esquarterat la seva nòvia

Els fets van passar aquest estiu en un local del detingut a Madrid

RedaccióActualitzat

La policia ha detingut a Saragossa César Román, l'empresari conegut com el Rey del Cachopo, investigat com a presumpte autor de la mort de la seva nòvia, Heidi Paz Bulnes. El tors d'ella va aparèixer a l'agost en una maleta d'un local del districte madrileny d'Usera.

L'home, més prim, amb barba i identitat falsa, feia servir el nom de Rafael Rujano i deia que era de Maracaibo, Veneçuela.

Des de feia dos mesos treballava al restaurant Casa Gerardo de la capital aragonesa, sense aixecar sospites, fins que aquest matí la propietària ha vist la seva imatge en un programa de televisió.

"No pot ser, és el meu cuiner."

Immediatament, la dona ha avisat la policia, que ha detingut César Román dintre de la cuina del local.

"Jo soc qui busqueu."

 

 

El Rey del Cachopo ha estat conduït a les dependències policials en virtut d'una ordre de crida i cerca emesa aquest dijous com a presumpte autor de l'assassinat de Heidi Paz Bulnes, de 25 anys i nacionalitat hondurenya, amb qui va mantenir una relació durant uns mesos. S'havien conegut perquè ella treballava com a cambrera en un dels seus locals.

Precisament, les proves d'ADN van confirmar ahir mateix que el tors descobert, amb els pits amputats, pertanyia a Heidi. Ni el seu cap ni les seves extremitats s'han trobat, de moment, cosa que ha dificultat les tasques d'identificació. Fins i tot, inicialment, hi va haver dubtes de si el tors podia ser d'un home o una dona.

 

 

La família de Heidi Paz Bulnes va denunciar la seva desaparició el 23 de juliol. Una setmana després, va fer el mateix la de César Román. I va ser en un local que havia llogat feia poc el detingut amb la idea d'obrir un sisè restaurant amb l'especialitat del "cachopo" de vedella asturià com a plat estrella on, el 13 d'agost, es va trobar en una maleta al tronc desmembrat i ruixat amb algun compost químic. Van ser els bombers els que el van descobrir quan hi van anar per apagar un petit incendi.

Tres mesos després, la identificació del tors, gràcies a l'ADN mitocondrial comparat amb el de la seva mare, i la detenció de César Román han estat gairebé simultanis i fruit de la casualitat. Fonts de la investigació consideren, de moment, el detingut com a principal sospitós.

César Román té antecedents per delictes de lesions, estafa, falsedat documental i trencament d'una ordre d'allunyament respecte a una altra dona amb la qual té un fill. També va ser un jove falangista infiltrat a CCOO, promotor d'un màster fals i biògraf fictici d'Esperanza Aguirre. 

ARXIVAT A:
Violència masclista
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut