La cocaïna rosa requisada a Platja d'Aro (Policia Nacional)

Detenen a Platja d'Aro un traficant de cocaïna rosa, una variant més cara i potent

La policia el va sorprendre en ple carrer i li van trobar nou dosis amagades a la bateria d'una bicicleta elèctrica

La policia ha enxampat in fraganti un home quan venia una nova variant de cocaïna, coneguda com a cocaïna rosa, en un carrer de Platja d'Aro, al Baix Empordà. És una droga més cara i potent que la normal, amb una mescla de substàncies químiques que provoquen molta eufòria.

Durant el registre, li van trobar nou paperines més, d'un gram cadascuna, amagades a la bateria d'una bicicleta elèctrica de gamma alta que feia servir per desplaçar-se. També portava diners en efectiu, dos mòbils i una targeta de telefonia extra.

L'han detingut acusat d'un delicte contra la salut pública.

La Policia Nacional i la policia local estaven alertats que s'estava venent aquesta droga a Platja d'Aro, perquè ho havien denunciat alguns ciutadans.

En una altra població del Baix Empordà, a Calonge, la policia també ha desmantellat una plantació de marihuana dins d'una masia. Hi ha un detingut com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública i un altre de defraudació del fluid elèctric.

Els traficants havien accedit de forma fraudulenta a la xarxa elèctrica general perquè no fos sospitós el gran consum que cal en aquest tipus de cultius.

S'han confiscat 4,8 quilos de cabdells de marihuana, 1.040 esqueixos i centenars de llavors.

ARXIVAT A:
Drogues
Anar al contingut