El detingut va apunyalar la víctima a l'exterior d'un bar a Cornellà (ACN Blanca Blay)

Detenen a l'aeroport de Barajas el sospitós d'un apunyalament mortal comès a Cornellà

El detingut, acusat d'apunyalar la víctima que intentava mediar en una baralla de bar l'octubre passat, havia fugit fora del país

Actualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut el presumpte autor d'un crim comès a Cornellà de Llobregat el 12 d'octubre passat. El detingut està acusat d'apunyalar un home de 35 anys que va intentar mediar en una baralla a l'exterior d'un bar, del barri de sant Ildefons.

Quan els Mossos el van identificar ja havia fugit. Finalment, l'han pogut detenir a l'aeroport de Madrid-Barajas. Al seu domicili hi han localitzat diversos indicis que l'incriminarien en els fets i el jutge l'ha enviat a la presó.

La detenció va tenir lloc el 14 de novembre pasast a l'aeroport de Barajas, a Madrid, quan la Guàrdia Civil va detectar, en passar la duana, el sospitós que tornava de la República Dominicana, on havia fugit després de l'homicidi.

La investigació va permetre identificar-lo però no el van poder detenir perquè havia fugit del país.

El crim va tenir lloc durant una discussió a l'exterior d'un bar i el sospitós va fugir de la zona després d'agredir la víctima amb una arma blanca. Segons testimonis, dos homes s'estaven barallant quan la víctima, que va sortir de l'interior del local, va intentar separar-los.

Dilluns passat els Mossos van fer una entrada i escorcoll al domicili de l'arrestat a Cornellà i es van localitzar diversos indicis que l'incriminaven en els fets.
El detingut està en aquests moments en situació de presó preventiva.

ARXIVAT A:
PolicialMossos d'EsquadraGuàrdia Civil
Anar al contingut