Imatge dels més de 7 quilos de marihuana que la Guàrdia Civil va comissar als detinguts a la Jonquera. Imatge publicada el 20 de febrer del 2018 (Ho…
Imatge dels més de 7 quilos de marihuana que la Guàrdia Civil va comissar als detinguts a la Jonquera. Imatge publicada el 20 de febrer del 2018 (Horitzontal)

Detenen a la Jonquera dos passatgers d'un autobús que portaven 7 quilos de marihuana dins les maletes

Actualitzat

ACN La Jonquera.-La Guàrdia Civil ha detingut dos passatgers d'un autobús a la Jonquera (Alt Empordà) que portaven 7 quilos de marihuana amagats dines les maletes. Els fets van tenir lloc aquest diumenge passat cap a la una de la matinada. Els agents van aturar el bus, de línia regular, i quan inspeccionaven el maleter van veure dues maletes que els van fer sospitar. Després d'identificar els propietaris entre els passatgers, les van obrir. A l'interior d'una d'elles hi havia 2 quilos i mig de marihuana, i a l'altra 4 quilos i mig més. Els propietaris de les maletes van quedar detinguts per un delicte contra la salut pública. D'altra banda, també a la Jonquera, dijous passat la Guàrdia Civil va detenir un jove que intentava creuar la frontera amb mig quilo de marihuana amagada a la butxaca d'una dessuadora.

La detenció dels dos passatgers va tenir lloc a l'entorn de la una de la matinada de diumenge passat. La Guàrdia Civil va inspeccionar un autocar de línia regular que creuava la frontera per la Jonquera i va sospitar de dues de les maletes que el vehicle portava al maleter.Els agents van demanar qui eren els propietaris i els van identificar abans d'obrir el seu equipatge. A l'interior d'una maleta, propietat d'un home de nacionalitat gambiana, hi havia 2.500 grams de marihuana. L'altra maleta tenia encara més droga. En concret, 4.587 grams. El propietari era un ciutadà d'origen senegalès. Tots dos van quedar detinguts.A dins una dessuadoraAquest comís no és l'únic que ha fet la Guàrdia Civil a la Jonquera en els darrers dies. El passat 15 de febrer, a l'entorn de dos quarts de deu del vespre, agent de la benemèrita van identificar els dos ocupants -un home i una dona- d'un vehicle de matricula francesa que anava en sentit nord.Quan els agents van inspeccionar el vehicle van trobar un paquet a dins de la butxaca d'una dessuadora. A l'interior, hi havia 470 grams de marihuana. Segons informa la Guàrdia Civil, en tot moment l'home (un jove de 23 anys) va dir als agents que la droga era seva, i que ella no sabia res de tot allò. Per això, la Guàrdia Civil el va arrestar només a ell.Tant als dos passatgers de l'autobús com a aquest noi se'ls imputen delictes contra la salut pública. Els arrestats i la droga comissada (7,5 quilos en total) s'han posat a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.

Anar al contingut