Badalona

Detenen a Badalona un noi de 17 anys buscat per la Interpol per un assassinat a l'Argentina

El jove, acusat d'homicidi, va fugir de l'Argentina i es va canviar d'identitat per no ser reconegut

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut un menor de 17 anys de nacionalitat argentina buscat per la Interpol per un presumpte homicidi comès a l'Argentina.

L'Oficina Central Nacional de la Interpol a Madrid va avisar els Mossos de la possibilitat que el jove es podria trobar a la ciutat de Badalona, on viu part de la seva família.

Després d'unes investigacions, la policia va descobrir que el noi s'havia canviat d'identitat i que es feia passar per un adult. Actualment es trobava empresonat en una presó catalana acusat d'un delicte de robatori violent.

El jove ha estat detingut i serà traslladat a Madrid, a disposició de l'Audiència Nacional, que decidirà sobre la seva extradició a l'Argentina.

Acusat de disparar més d'un tret contra un home

Els fets es remunten al 31 de gener del 2015 a Buenos Aires, quan pels volts de dos quarts de set del matí, sembla que el detingut va  disparar més d'una vegada contra un home, que va morir. Ràpidament, el menor va fugir del país, on podia haver estat condemnat a 25 anys de presó per aquests fets. Un cop a Catalunya, va canviar d'identitat i es va fer passar per un adult per no ser identificat.

Anar al contingut