Els lladres robaven als vehicles mentre els propietaris dinaven (Mossos d'Esquadra)

Detenen 4 lladres que robaven en cotxes aparcats en pàrquings de restaurants

Els arrestats, 3 homes i 1 dona, havien actuat a l'Anoia, el Bages, el Vallès Occidental i Oriental

Redacció/AgènciesActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut 4 persones, d'entre 23 i 29 anys, acusades de 13 robatoris a l'interior de vehicles estacionats en aparcaments de restaurants de l'Anoia, el Bages, el Vallès Oriental i el Vallès Occidental.

Sempre escollien restaurants o àrees de servei properes a vies ràpides i actuaven al migdia, mentre els propietaris dels vehicles dinaven.

El modus operandi sempre era el mateix: trencaven un dels vidres posteriors del vehicle i sostreien els objectes que els interessaven. Mentrestant, un dels membres vigilava i esperava la resta dins el cotxe per fugir ràpidament del lloc.

Els detinguts ja han passat a disposició judicial. 

 

Els lladres havien comès robatoris a les poblacions de Castellolí, el Bruc, Marganell, Monistrol de Montserrat, Manresa, Santa Eulàlia de Ronçana, Terrassa i Cerdanyola del Vallès. El 18 de maig els investigadors van localitzar i detenir tres dels presumptes autors a Sant Fost de Campsentelles.

Poc abans de la detenció havien comès un altre robatori al pàrquing d'un restaurant de Santa Eulàlia de Ronçana. L'endemà es va fer una entrada al seu domicili, on es va localitzar i detenir la quarta integrant del grup. En l'escorcoll hi van trobar molts dels objectes sostrets en els robatoris denunciats (diners, ordinadors i objectes personals com joies, ulleres o estilogràfiques).

Les investigacions continuen obertes i no es descarta que els detinguts estiguin implicats en més casos.

Els robatoris en vehicles aparcats en pàrquings s'han disparat arreu de Catalunya. El mes de març, els Mossos van desarticular una banda que robava en pàrquings de pagament a Barcelona i que havia comès més de 40 robatoris. En aquesta ocasió van detenir cinc persones i van recuperar mòbils, ordinadors, roba, documents, aparells mèdics i 4.000 euros.

Entre el botí hi ha ordinadors, diners i objectes (Mossos d'Esquadra)
Anar al contingut