Material de la festa

Desmantellada una festa il·legal amb 150 persones en una cala protegida de Lloret

Els organitzadors de la festa - preparada a consciència amb cartells, generadors i aparells de so - s'enfrontaran a multes de 100.000 euros

Actualitzat

La policia local de Lloret de Mar ha desmantellat aquest dissabte a la matinada una festa il·legal a la cala sa Boadella, una cala protegida. La policia va rebre queixes dels veïns. Els taxistes que duien els assistents a la festa també van donar l'alerta. 

La festa ha arribat a congregar 150 persones al llarg de la nit. Un cop a la platja, els agents van identificar alguns dels organitzadors, que s'enfrontaran a una multa que pot arribar als 100.000 euros per infringir la Llei d'Espectacles. 

 

Cala sa Boadella, a Lloret de Mar

 

Els agents creuen que l'organització i les invitacions a la festa es varen fer des de les xares socials

Els organitzadors havien muntat la festa a consciència amb cartells, aparells de so, un generador amb garrafes de benzina, llums led i focus i havien habilitat diversos espais a la cala, com un de jacuzzi. Tot aquest material ha estat decomissat.

 

 

El regidor de Seguretat Ciutadana de Lloret, Jordi Sais, ha explicat que la investigació es manté oberta per veure si hi ha més gent al darrere i per descobrir si, a més de Lloret, la mateixa festa s'ha muntat en altres punts de la Costa Brava.

"A part que la festa no estava autoritzada, duien aparells electrònics sense cap mesura de seguretat i segurament han fet pagar per assistir-hi; cosa que en un espai públic com aquest no es pot fer."

 

 

 

Festes il·legals a la Costa Brava

La festa il·legal a la cala sa Boadella no és la primera a la Costa Brava. Dissabte passat, unes 40 embarcacions van ocupar la cala Massoni i la Banyera de la Russa, a Calella de Palafrugell, en la zona protegida del Cap Roig.

 

Per evitar aquest tipus de festes, els ajuntaments de Palafrugell i Mont-ras han instal·lat boies a les dues cales per impedir l'aglomeració d'embarcacions i les festes il·legals.   

Amb les boies de fondeig, els vaixells no podran amarrar-se entre ells ni fondejar tirant l'àncora, sinó que només podran enganxar-se a les boies. Així s'evitaran les aglomeracions i les festes.

Anar al contingut