La porta d'accés al pis on es venia la droga (Mossos d'Esquadra)
La porta d'accés al pis on es venia la droga (Mossos d'Esquadra)

Desmantellen un pis blindat com un búnquer que venia droga 24 hores al dia

A dins del pis només hi havia una persona, que presumptament servia la droga, i que ha ingressat a presó després de declarar davant el jutge

RedaccióActualitzat

Tres portes de ferro, gàbies als balcons i un sistema per desfer-se de la droga. Aquest era el sofisticat sistema d'un pis del districte de Sants-Montjuic de Barcelona per vendre droga i esquivar la policia.

Els Mossos d'Esquadra l'han desmantellat aquesta setmana després de detectar un punt de venda a la zona. A l'interior del pis hi han trobat 205 embolcalls de cocaïna valorats en 6.900 euros. A dins del local només hi havia una persona, que era l'encarregada de vendre la droga.
 

Dissenyat com a un búnquer per entorpir la policia

El pis estava dissenyat com a un autèntic búnquer construït de ferro massís blindat per evitar qualsevol entrada. Al pis no hi vivia ningú, sinó que només funcionava exclusivament com a punt de venda de droga, qualsevol dia de la setmana i a qualsevol hora

A l'entrada hi havia triple porta de ferro reforçada i ancorada pels laterals a les parets. La porta exterior tenia un espiell per repartir la droga i recollir els diners al compradors, sense necessitat ni tan sols d'obrir les portes.

 

Les altres obertures del pis també estaven protegides. Les finestres i balcons, amb un doble sistema de reixes de ferro encreuades. I les portes interiors també eren de ferro, ancorades a les parets amb grans passadors.

Els venedors també tenien un sistema per desfer-se de les proves - drogues, diners i altres estris - a través de les canonades. Tenien fins i tot un dipòsit de 25 litres d'aigua per assegurar que tot funcionava en cas d'un tall de subministrament.
 

En l'operació, el 23 de novembre al matí, el Mossos van haver de mobilitzar agents del Grup Especial d'Intervenció (GEI), la Unitat Canina, la Unitat de Subsòl i l'ARRO per poder neutralitzar totes les mesures de seguretat del pis.

La policia va començar la investigació a finals de juliol del 2020. El detingut va passar a disposició judicial dijous passat i el jutge va ordenar el seu ingrés a presó.


Una plantació de marihuana

De retruc, els Mossos també van trobar una plantació de marihuana a l'edifici. En l'operació es va detectar la manipulació dels comptadors de llum, que feia pensar en una plantació.

La policia va trobar en un pis del mateix edifici una plantació interior amb 271 plantes de marihuana i van detenir l'única persona que hi havia dins.
 

 

ARXIVAT A:
DroguesMarihuana
Anar al contingut