Barcelona

Desmantellen un grup que s'apropiava de cotxes enganyant els propietaris i els revenia

Dos dels detinguts es feien passar per mecànics i s'oferien a arreglar cotxes, alguns dels quals mai no van retornar

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han desmantellat un grup organitzat que s'apropiava de cotxes enganyant els propietaris i, després, els revenia.

Dos dels detinguts es feien passar per mecànics i s'oferien a arreglar cotxes, alguns dels quals mai no van retornar. 

Els dos propietaris del presumpte taller mecànic eren homes coneguts pel barri que s'oferien per arreglar cotxes espatllats. Després d'allargar durant un parell de mesos amb diferents excuses el lliurament del vehicle de la dona denunciant, els propietaris finalment li van comunicar que el vehicle ja estava reparat, el cost de la factura era de 5.000 euros i que l'havia de recollir en un lloc concret, però el vehicle no va aparèixer mai.

Arran de la denúncia d'aquesta afectada, els Mossos van saber que els suposats mecànics acabaven revenent els cotxes en un local il·legal de Sant Adrià de Besòs. El fals concessionari es dedicava a la compravenda de vehicles, però no s'havia constituït com a societat mercantil, ni tenia autorització per a cap tipus de llicència d'activitat. 

En total, s'han detingut vuit homes acusats d'apropiació indeguda, estafa, defraudació a la hisenda pública i falsedat documental. Segons la policia, des del 2013, havien venut almenys dotze vehicles amb un benefici de 137.000 euros.

Anar al contingut