Desmantellen un cultiu de marihuana amb 10.000 plantes a Arbúcies, en ple Montseny
L'us de drons va ser determinant per trobar les plantacions (Guàrdia Civil)

Desmantellen un cultiu de marihuana amb 10.000 plantes a Arbúcies, en ple Montseny

Ingressen a la presó cinc persones detingudes com a responsables de les plantacions

A Arbúcies, a la Selva, i en ple Parc Natural del Montseny, la Guàrdia Civil hi ha trobat dues plantacions de marihuana amb més de 10.000 plantes. Han detingut cinc persones com a responsables dels cultius, que han ingressat a la presó després de passar a disposició del jutjat de guàrdia de Santa Coloma de Farners.

Per fer la plantació havien talat arbres i aplanat el terreny en ple Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny. Captaven aigua de manera il·legal de diverses rieres de la zona per regar els cultius.

Localitzen dues plantacions de marihuana en ple Parc Natural del Montseny
Talaven arbres per poder cultivar la droga (Guàrdia Civil)

Els detinguts els van localitzar allà mateix en barraques que havien construit i des d'on la controlaven. Se'ls atribueixen els delictes de cultiu i elaboració de drogues, pertinença a grup criminal i delictes contra els recursos naturals i el medi ambient.

La plantació estava en un lloc de difícil accés i amb desnivell. Per això, l'us de drons va ser determinant per poder-los enxampar.

Es tracta d'un dels decomissos amb més plantes detectats per la Guàrdia Civil de la demarcació de Girona els últims anys. En el dispositiu hi van participar altres unitats de la comandància de Girona i també hi va col·laborar la Policia Local del municipi.

ARXIVAT A:
DroguesPolicialGuàrdia Civil
Anar al contingut