Imatge de l'habitacle on vivien els treballadors. (Font: Policia Nacional)
Els treballadors vivien a la nau industrial amb unes condicions insalubres i en un espai molt reduït. (Font: Policia Nacional)
Sabadell

Desmantellat un taller de confecció que explotava immigrants a Sabadell

La Policia Nacional ha desmantellat a Sabadell, al Vallès Occidental, un taller de confecció tèxtil on s'explotava laboralment treballadors d'origen asiàtic. Els dos propietaris del taller han estat detinguts per un presumpte delicte contra els drets dels treballadors.

Actualitzat
Les investigacions van començar al maig, i la policia va comprovar que al taller hi havia un nombre de treballadors, tots asiàtics, molt superior al que constava a la Seguretat Social i que hi treballaven en condicions deplorables.

Quan finalment van entrar a la nau industrial van comprovar que a la planta baixa hi havia un taller de confecció tèxtil amb 36 màquines de cosir i diversos centres de planxament industrial, a banda de més material necessari per a la confecció. A la primera planta hi havia l'habitatge dels treballadors, en unes condicions insalubres i en un espai molt reduït.

En el moment de la detenció dels dos propietaris al local hi havia 18 treballadors.
En el desmantellament d'aquest taller il·legal hi han treballat la policia local, personal d'Inspecció de Treball i de la Seguretat Social i un intèrpret de xinès.
Anar al contingut