Imatge d'uns seients de butaca al teatre (Foto: flickr/sk8geek)
Durant la setmana de la Mercè els teatres de Barcelona faran un 50% de descompte als seus espectacles (Foto: flickr/sk8geek)
Barcelona

Descomptes del 50% als teatres de Barcelona durant la setmana de la Mercè

El primer cap de setmana de les Festes de la Mercè, que s'allargaran fins al diumenge 26 de setembre, comencen algunes de les activitats a la ciutat de Barcelona. La Mercè i Tiquet Rambles enceten una promoció amb un 50% de descompte als teatres de la ciutat comtal per les funcions del 20 al 26 de setembre. Les entrades es poden comprar a partir de dissabte 18 de setembre a les taquilles del Palau de la Virreina, situat a la Rambla, 99.

Actualitzat
A la Virreina, Centre d'Imatge, situat al mateix Palau, s'hi poden veure dues exposicions relacionades amb la festa major: el "Fotomercè 2009" i una exposició sobre "El seguici popular de Barcelona".

Fotomercè'09 presenta un recull de les obres dels fotògrafs guanyadors i finalistes del concurs de fotografia popular durant les festes de la Mercè. El treball dels participants també es complementa amb imatges del fotògraf de "La Vanguardia" Àlex Garcia, que mostra la seva particular mirada de la festa. El Fotomercè és un concurs de participació popular i tothom pot ser fotoreporter per uns dies. Els guanyadors opten a diversos premis en metàl·lic i de càmeres digitals.

Anar al contingut