La jove tarragonina Aurora Mancebo va ser vista per última vegada quan tenia 24 anys
La jove tarragonina Aurora Mancebo va ser vista per última vegada quan tenia 24 anys

Descarten que el cos d'Aurora Mancebo, desapareguda el 2004, sigui en un pou del Morell

La jove va desaparèixer a Tarragona quan tenia 24 anys i la policia manté com a únic sospitós un veí del Morell que en el moment dels fets en tenia 18

Les noves investigacions sobre el cas d'Aurora Mancebo, la jove desapareguda a Tarragona fa 18 anys, no han donat cap resultat. Així ho han assegurat fonts policials.

La setmana passada, el jutjat va autoritzar inspeccionar nous terrenys i un pou al voltant del Morell. Ara, els investigadors descarten que les restes siguin dins d'aquest pou.

La inspecció es va fer en una zona pròxima a uns terrenys propietat de la família de l'únic sospitós del cas, Edgar M. G., que manté la condició d'investigat 18 anys després de la desaparició.

Al lloc, s'hi van trobar unes peces de roba que la jutge ha demanat analitzar per si tenen relació amb el cas.

Els investigadors ja havien revisat aquest lloc amb ajuda d'un georadar, però el pou està situat sota unes ruïnes i, per la seva perillositat, s'ha hagut d'apuntalar per poder inspeccionar-lo a fons.


Una Bíblia i roba plegada en una zona boscosa

La jove, veïna de la urbanització Boscos de Tarragona, va ser vista per última vegada el 27 de febrer del 2004.

Dotze dies després de la desaparició, un veí de Boscos va trobar una Bíblia i la roba de Mancebo, perfectament plegada, en una zona boscosa de la urbanització, i les proves al laboratori van detectar restes de la sang de la noia a la màniga de l'abric.

També es va trobar una llauna buida de cervesa i la funda d'unes lents de contacte, encara que aquestes possibles proves no es van investigar, segons va denunciar la família de Mancebo.

Aurora Mancebo va desaparèixer el febrer del 2004
S'han impulsat diverses iniciatives perquè no s'aturin les investigacions


Un sospitós en presó preventiva uns mesos

L'abril del 2005, la Policia Nacional va detenir el veí del Morell Edgar M., de 18 anys. Presumptament, havia confessat a un amic que Mancebo va morir mentre tenien relacions sexuals al cotxe d'ell, on no es van trobar mostres biològiques.

Va dir que, espantat, havia ocultat el cos a l'amagatall que ara s'ha inspeccionat. Va estar en presó preventiva fins a principis de juliol del 2005.

 

ARXIVAT A:
PolicialPolicia Nacional
Anar al contingut