Barcelona

Detinguts per posar dispositius de seguiment en cotxes d'empresaris i assaltar-los

S'han detingut 9 persones, 3 de les quals, els líders del grup, han ingressat a la presó

RedaccióActualitzat

Desarticulada una banda que col·locava dispositius electrònics als vehicles d'empresaris per seguir-los i després assaltar-los. En total s'han detingut 9 persones, de les quals, 3, els líders del grup, han ingressat a presó i la resta han quedat en llibertat amb càrrecs.

La banda tenia una estructura jeràrquica i amb rols molt ben definits i abans dels assalts sempre feien un seguiment a les víctimes per conèixer les seves rutines. 

Els Mossos d'Esquadra van començar la investigació del cas després d'un robatori violent a l'interior d'un pàrquing de Barcelona. Els assaltants es van emportar 12.000 euros en metàl·lic i altres efectes personals de les víctimes. Els diners eren part de la recaptació d'una festa que havien organitzat en un local d'oci nocturn.

Quan els agents van escorcollar els domicilis dels detinguts hi van localitzar, a més, una plantació de marihuana, més de 500 quilos d'haixix, material per robar vehicles, tres armes de foc simulades i una de real, a més d'una pistola elèctrica i defenses extensibles. També tenien peces de roba de diferents cossos policials per fer-se passar per policies.
 

ARXIVAT A:
Policial
Anar al contingut