Lladres
Cubelles

Desarticulat un grup dedicat als assalts violents a domicilis

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest mes de març set persones que presumptament formarien un grup criminal dedicat als robatoris violents a domicilis. Sis dels set detinguts ja han ingressat a presó, tot i que la investigació continua oberta.

RedaccióActualitzat
La investigació va començar el passat febrer, quan la policia va tenir coneixement de l'assalt a un domicili de Cubelles, al Garraf, on en aquell moment hi havia una dona i el seu fill. La dona va resultar ferida i els lladres es van endur 42.000 euros en efectiu i algunes joies.

Les autoritats van sospitar ràpidament que es tractava d'un grup organitzat, i la investigació els va permetre establir que la banda escollia els domicilis prèviament i estudiava les rutines dels habitants. Els seus objectius eren principalment diners en efectiu i joies.

Les detencions es va produir el 16 de març quan, segons els Mossos, el grup es disposava a cometre un nou assalt a un domicili de Terrassa, al Vallès Occidental. Els agents van poder aturar el grup abans que es cometés el delicte, i sis dels set presumptes assaltants detinguts ja han ingressat a presó preventiva.
Anar al contingut