Fotografia sobre el mètode d'actuació del grup criminal (Mossos d'Esquadra)

Desarticulat un grup criminal que robava en domicilis i amagava els estris al bosc

Els habitatges assaltats estan situats en zones residencials a les comarques del Garraf, el Baix Empordà, el Baix Camp i el Vallès Oriental, entre d'altres

Detingudes tres persones d'entre 27 i 31 anys acusades de robar en domicilis aïllats de diferents comarques catalanes. Sembla que els detinguts viatjaven per les vies ràpides i s'aturaven a l'altura d'habitatges envoltats de bosc. Dos d'ells es canviaven de roba i s'endinsaven al bosc fins a trobar zones residencials. El conductor marxava i es coordinava amb els altres membres del grup per recollir-los al mateix punt després de cometre el robatori. Allà amagaven motxilles amb la roba i les eines utilitzades per evitar sospites en cas de ser aturats per la policia.

Els Mossos atribueixen al grup criminal la participació directa en nou robatoris amb força a l'interior de domicilis a les comarques del Garraf, el Baix Empordà, el Baix Camp i el Vallès Oriental, entre d'altres.


Les empremtes del delicte
La investigació es va obrir el mes de setembre quan la policia científica va identificar empremtes d'un dels autors, que el relacionava amb dos robatoris a la localitat de Sitges.

Els esforços per trobar el responsable i els seus companys van donar fruit i es va tenir coneixement de l'existència del grup criminal format per tres persones. Tenien diversos antecedents policials pels mateixos fets i residien en dos domicilis a Cornellà de Llobregat.

Es van dur a terme dues entrades amb les quals es va detenir els acusats i es va recuperar part dels objectes robats. Es van retornar els objectes als propietaris i es van obtenir pistes per relacionar-ho amb altres delictes i acusar-los amb proves.

Amb la detenció d'aquestes persones i el posterior ingrés a presó, es dona per totalment desarticulat el grup criminal.

ARXIVAT A:
Mossos d'Esquadra
Anar al contingut