Sabadell

Desarticulat el principal punt de distribució d'heroïna de l'àrea de Barcelona

La policia espanyola ha desarticulat un dels punts més importants de distribució d'heroïna de l'àrea de Barcelona. L'operació ha permès detenir sis persones que adulteraven i comercialitzaven la droga, entre ells el màxim responsable del grup. Tres dels detinguts ja estan en presó preventiva.

Actualitzat
La Policia Nacional ha desarticulat a Sabadell un actiu grup dedicat a la distribució d'heroïna a l'àrea de Barcelona amb l'arrest de sis dels seus integrants, entre els quals hi ha el màxim responsable de la xarxa.

El mes de juny passat, la Policia Nacional va posar en marxa una investigació després de rebre algunes informacions d'un individu que podria estar distribuint heroïna i altres drogues des d'un domicili de Sabadell on acudien consumidors de diverses poblacions del Vallès.

Els agents ho van comprovar i van confirmar que es tractava del domicili del que podria ser el màxim responsable d'un grup que adulterava i posteriorment comercialitzava l'heroïna amb l'ajuda de quatre persones més i la venia a diferents clients. Amb la detenció de sis persones integrants de la xarxa, han desarticulat el punt de distribució més important de l'àrea de Barcelona.

La investigació apunta que aquest màxim responsable comprava les drogues a una altra persona veïna de Badia del Vallès, també detinguda, i amb la col·laboració de la seva dona processava i manipulava les substàncies per allargar els guanys, per després subministrar-les a altres venedors. En l'operació s'han portat a terme diversos escorcolls domiciliaris a Sabadell i a Badia del Vallès, on s'han intervingut 1.400 euros en metàl·lic, una pistola simulada i 600 grams d'heroïna, que equivalen a 36.000 euros al mercat.

Els sis detinguts han quedat a disposició del jutge, que ha decretat l'ingrés a la presó provisional de tres d'ells.
Anar al contingut