Mosso d'esquadra amb un detingut emmanillat
Els Mossos han abatut un gos de raça perillosa en l'operació

Desarticulada una xarxa que traficava amb marihuana a través d'una associació cannàbica

Els Mossos han detingut cinc persones i han desmantellat quatre plantacions de marihuana a Sitges i Argentona

Laura GalanActualitzat

Els Mossos donen per desarticulat un presumpte grup criminal acusat de tràfic de drogues a través d'una associació cannàbica de Sants-Montjuïc a Barcelona. Hi ha cinc detinguts i s'han fet dos registres en domicilis de Sitges i Argentona, on hi havia quatre plantacions de marihuana.

La seu de l'associació ha quedat desmantellada i, segons els Mossos, entre els detinguts hi ha el màxim responsable del grup.


Els Mossos han explicat que durant el registre en la casa d'Argentona un gos de raça perillosa ha intentat atacar un agent i que s'ha hagut d'abatre l'animal a trets.

Minuts abans, els agents sí que havien pogut repel·lir un atac a la mateixa finca de tres gossos, de la mateixa raça potencialment perillosa, fent servir pistoles elèctriques i disparant projectils de foam.

Els propietaris dels gossos, una parella de nacionalitat holandesa, han estat detinguts com a suposats autors d'un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues.

El cos de seguretat va tenir coneixement mesos enrere de la presumpta activitat il·lícita de l'associació cannàbica, pel fet que venia substàncies estupefaents a persones alienes al club.

 

ARXIVAT A:
PolicialDrogues
Anar al contingut