Madrid

Desarticulada a Madrid una macroxarxa que es dedicava a la prostitució a gran escala

La Policia Nacional ha desarticulat a Madrid una organització dedicada a l'explotació de dones per a la prostitució a gran escala. Cent cinc persones han estat detingudes. Els arrestats utilitzaven importants campanyes de publicitat en premsa i internet per explotar sexualment més de 350 dones. Havien creat fins a 15 societats mercantils per tal de blanquejar els més de 700.000 euros mensuals de beneficis. També s'han pogut identificar fins a 92 dones.

Actualitzat
Després de set mesos d'investigació policial i d'un estudi exhaustiu dels anuncis de contactes sexuals en premsa escrita i internet, la policia va aconseguir determinar que la meitat estaven relacionats i portaven a una mateixa xarxa de prostitució. Una macroxarxa que comptava amb més d'una desena de centres de prostitució situats en zones privilegiades de Madrid, dues bases administratives que servien per controlar l'activitat, i fins a 15 societats mercantils que havien creat per donar aparença de normalitat a la xarxa. Tot plegat, per aconseguir els prop de 700.000 euros mensuals que ingressava l'organització.

La llarga investigació policial ha culminat aquesta setmana amb més d'un centenar de persones detingudes com a presumptes autors d'un delicte de prostitució i 92 dones identificades, així com el precinte dels locals i els centres administratius.

A més de la important campanya publicitària en premsa i internet, l'organització de la xarxa també tenia contactes amb recepcionistes d'hotels i taxistes, que derivaven clients als seus centres a canvi de diners.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut