El perfil a Twitter de la delegació de la Generalitat a Dinamarca, inactiu
El perfil a Twitter de la delegació de la Generalitat a Dinamarca, inactiu

Les delegacions exteriors de la Generalitat desapareixen de Facebook i Twitter

Només queden actius els perfils d'algunes delegacions a Twitter, concretament la d'Àustria i també la de Brussel·les, l'única que l'aplicació del 155 no obliga a tancar

RedaccióActualitzat

Els perfils a Facebook de les delegacions exteriors de la Generalitat estan inactius. En canvi en els perfils a Twitter la situació és desigual: la majoria de comptes tampoc no estan actius, però el de Brussel·les continua aparentment intacte, amb una última publicació del dimarts 31. També el compte de Twitter de la delegació a Àustria continua plenament actiu, amb l'últim tuit publicat el 26 d'octubre, el dia abans de la declaració d'independència del Parlament de Catalunya.

Tots dos comptes conserven referències i informació generada pel govern català cessat pel 155. Segons ha assegurat l'agència ACN, aquests canvis s'han fet seguint ordres del govern espanyol. Pràcticament totes aquestes delegacions han estat eliminades pel govern espanyol en aplicació de l'article 155 de la Constitució. L'única que està previst mantenir és la de Brussel·les.

 

ARXIVAT A:
Article 155Procés català
Anar al contingut