Molins de Rei

Desallotjada una família de Molins de Rei per l'agreujament d'unes esquerdes que fa 10 anys que denuncien

En Jaume i la seva família han hagut de passar la nit fora de casa i no saben quan podran tornar-hi. Viuen als baixos de l'immoble situat al número 8-10 del carrer de la Mujada de Molins de Rei, on conviuen amb esquerdes des que el van estrenar, fa deu anys. Aquest dijous a la tarda van començar a sentir sorolls i van veure que s'eixamplaven les esquerdes. Una part de la paret del menjador va caure i va quedar clarament deformada. La finca presenta problemes de construcció, que l'empresa hauria d'haver arreglat però s'ha declarat insolvent. Els bombers descarten que es pugui ensorrar.

Actualitzat
Els veïns del bloc de pisos fa temps que van engegar la batalla judicial per les esquerdes que han aparegut a tot l'edifici, que cada any, amb el canvi d'estació, es multipliquen o s'agreugen. Fa un any, el jutjat de primera instància número 20 de Barcelona va sentenciar que s'havien de reparar, però la constructora s'ha declarat insolvent.

Els bombers no hi han trobat deficiències estructurals i, per tant, l'edifici no té risc de caure, però les parets esquerdades, sí. L'alcalde de Molins de Rei ha visitat l'habitatge i ha ofert al matrimoni i al seu fill passar la nit a un hotel proper. De moment, és una nit fora de casa, però podrien ser-ne més, segons com siguin les obres d'urgència que s'han de fer a casa seva.

La resta de veïns van poder tornar a casa seva després de comprovar que no hi havia risc d'esfondrament però molts s'han estimat més dormir a casa d'amics o familiars.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut