Els Bombers de Barcelona en plena acció, aquest dilluns, al parc de la Creueta del Coll (Foto: Bombers de Barcelona)
Barcelona

Desallotgen la piscina de la Creueta del Coll de Barcelona per risc d'intoxicació

S'hi ha produït una "barreja accidental" de productes per al tractament de l'aigua i un socorrista ha resultat ferit lleu

RedaccióActualitzat

Aquest dilluns, a primera hora de la tarda, s'ha desallotjat la piscina del parc de la Creueta del Coll de Barcelona perquè s'hi ha produït una "barreja accidental" perillosa de productes per al tractament de l'aigua.

Hi han anat sis dotacions dels Bombers de Barcelona, que, juntament amb la Guàrdia Urbana i els Serveis d'Emergències Mèdiques, han fet marxar les 280 persones que hi havia i han ventilat la sala de màquines.

 

Segons ha informat BTV, la barreja de productes ha provocat una explosió, un socorrista ha baixat a la sala de màquines per inspeccionar-la, i ha resultat intoxicat lleu per inhalació de clor.

El SEM l'ha atès allà mateix, mentre els bombers han ventilat la sala subterrània i han controlat el toll de productes que s'havia vessat amb l'explosió.

Segons els bombers el més probable és que l'explosió s'hagi produït per un error humà de fa dies, quan es van carregar els productes químics per desinfectar l'aigua de la piscina.

Hauria estat en el moment en què s'han barrejat els productes de manera automàtica que s'ha produït l'explosió.

Tècnics municipals han comprovat després que els nivells d'acidesa i de clor de la piscina eren correctes, i la previsió és que aquest dimarts la piscina torni a obrir al públic sense problemes.

El llac del parc de la Creueta del Coll de Barcelona (Wikimedia)
El llac del parc de la Creueta del Coll de Barcelona (Wikimedia)

La piscina del parc de la Creueta del Coll és un petit llac artificial poc profund que permet el bany als nens i es va obrir al públic fa pocs dies després d'estar tancada durant més de 2 anys.

 

ARXIVAT A:
Bombers
Anar al contingut