Castelldefels

Desallotgen dues famílies de Castelldefels per un despreniment de roques

Dues famílies de Castelldefels han estat desallotjades aquest migdia en quedar afectat el bloc d'habitatges on viuen a causa d'un despreniment de roques, que no ha produït víctimes. Les roques han caigut al pati de l'immoble, però segons els bombers no han causat danys estructurals. Un equip de geòlegs també s'han desplaçat fins al lloc dels fets, al carrer Ramal de la Raconada, i han certificat que no hi ha perill imminent de més despreniments. Tot i això, els bombers duran a terme un sanejament de la zona i s'instal·larà una malla de protecció per evitar nous despreniments.

Actualitzat

Ensurt aquest migdia a Castelldefels pel despreniment de roques al mig d'un edifici. L'incident ha tingut lloc cap a les 12.37 hores i l'habitatge, que consta de planta baixa més pis, ha estat desallotjat per por que la seva estructura hagués quedat afectada per l'impacte de les roques.

Al costat de l'edifici afectat hi ha una altra construcció, una residència cristiana de 30 habitacions, i com a mesura de seguretat, s'ha decidit desplaçar al costat del mar les persones que hi havia allotjades a la banda de muntanya.

Fins al lloc de l'incident s'han desplaçat quatre dotacions de bombers, que han realitzat inspeccions tècniques a la finca afectada, així com un equip de geòlegs que han descartat la possibilitat que hi hagi més despreniments a la zona.

Les dues famílies evacuades han estat allotjades a la residència i es desconeix, de moment, quan podran tornar a casa.

Anar al contingut