Un control dels Mossos d'Esquadra
Un control dels Mossos d'Esquadra

Desallotgen 2.000 joves que feien una festa i carreres il·legals a Banyeres del Penedès

Segons l'alcalde són persones de fora de la comarca i estan molt ben organitzats

Actualitzat

Els Mossos d'Esquadra van desallotjar diumenge una festa il·legal amb unes 2.000 persones al polígon industrial de Banyeres del Penedès.

Els fets van passar durant la matinada de dissabte a diumenge, quan la policia va rebre un avís i va localitzar els assistents amb equips de música en alguns vehicles.

L'alcalde de la població, Amadeu Benach i Miquel, ha assegurat en declaracions a Catalunya Ràdio que els participants en la festa també feien carreres de cotxes il·legals.

"S'han fet carreres il·legals amb cotxes d'alta gamma de gent que no és ni de la comarca, molts venen de Barcelona a fer carreres aquí."

L'edil també ha explicat que estan molt ben organitzats i que quan hi arriben els Mossos d'Esquadra s'avisen entre ells, es dispersen per la comarca i al cap d'una hora tornen a activar-se.

La policia no va detenir ningú, tot i que sí que es va posar alguna multa relacionada amb el consum de drogues, o multes de trànsit per no portar tota la documentació del vehicle.

L'Ajuntament ha anunciat que tancarà el polígon industrial on es va fer la festa i demanaran més reforços al conseller d'Interior.

La celebració es va fer en ple repunt dels contagis per coronavirus. El risc de rebrot a Catalunya s'ha disparat i els nous positius es concentren en la població jove.

 

ARXIVAT A:
Covid-19
Anar al contingut