Teixeira celebra un dels seus gols davant la desesperació de Xabi Prieto (Foto: Reuters)

Derrota cruel de la Reial Societat davant el Xakhtar Donetsk (0-2) en la seva tornada a la Champions

La Reial Societat no ha pogut culminar una tornada amb victòria en el seu retorn a la Lliga de Campions. Tot i que hi ha posat tota la il·liusió del món i força ocasions de gol, l'equip de Jagoba Arrasate ha acabat claudicant davant el Xakhtar Donetsk (0-2). Alex Teixeira, a la segona part, ha marcat els dos gols de l'equip ucraïnès.

La Reial ha començat portant la iniciativa i ha protagonitzat un molt bon començament, amb un Antoine Griezmann que furgava en la defensa visitant. Però el Xakhtar ha fet valer el seu ofici en la competició. Després de resistir durant la primera hora de joc, ha avançat línies buscant el gol. I l'ha trobat ben aviat gràcies a un xutr des de la frontal d'Alex Teixeira. La Reial ha intentat deseperadament l'empat i Carlos Vela l'ha tingut, però el seu xut ha anat al pal. Poc després, el mateix Teixeira ha acabat amb les esperances dels donostiarres.